MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
A A A

Un nou Sector de poliție, renovat și modernizat la standarde europene

Tehnică performantă și spații moderne de lucru pentru 11 polițiști de la  Sectorul de poliție nr.1 Șoldănești, inaugurat  ieri, 31 octombrie 2019,  după ce a fost renovat în conformitate cu cerințele internaționale și bunele practici în domeniu, asigurând astfel, tuturor cetățenilor acces liber și transparent la servicii polițienești de calitate.

 

La eveniment a participat Secretarul de Stat al MAI, Ianuș Erhan, șeful interimar al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Balan,reprezentanți ai administrației publice locale, angajați ai Poliției, locuitori ai orașului și alți invitați.

 

Noul Sector de Poliție, vine să faciliteze cooperarea dintre comunitate și poliție, prin organizarea diferitor activități de educare și suport comunitar, obiectiv realizat prin o comunicare permanentă cu cetățeanul în vederea soluționării  problemelor cu care se confruntă.

 

Renovarea Sectorului de Poliție nr.1 Șoldănești a fost posibilă grație suportului oferit de Uniunea Europeană în valoare de 2,2 milioane de lei, în cadrul Strategiei de Dezvoltare a Poliţiei.

 

În Sectorul de poliție nr.1 din orașul Șoldănești vor activa 11 polițiști, care vor deservi 20 de localități.

 

 1 noiembrie 2019