MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
A A A

INFORMAȚIE

La 7 martie, în jurul orelor 21:00 poliția capitalei a fost alertată pe faptul că la domiciliu, un tînăr de 32 de ani, a fost împușcat mortal.

 

La fața locului s-au deplasat polițiști și procurori care au constatat că, în circumstanțe necunoscute, fratele mai mic al victimei de 26 de ani,a efectuat o împușcătură dintr-un pistol de model CZ -75, deținut legal. În rezultatul leziunilor cauzate, victima a decedat. Imediat după incident, acesta a plecat cu automobilul de model ”Schoda” într-o direcție necunoscută.

 

În cadrul cercetării preliminare oamenii legii au stabilit că în momentul producerii incidentului, în locuință se aflau părinții și fratele mai mic ai victimei.  

 

La 8 martie, în jurul orelor 09:00 automobilul încuiat a fost depistat de polițiști pe o stradă din mun.Bălți. În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art.145, al.1 Cod Penal al RM. Cazul este cercetat de poliție și procuratură.

 

Polițitia continuă acțiunile de căutare în vederea stabilirii locului aflării persoanei și acțiuni de urmărire penală întru stabilirea tuturor circumstanțelor acestui caz.

 

 

8 martie 2016