MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
A A A

Polițiști instruiți în domeniul investigații infracțiuni

În perioada 27 iulie -2 august 2019, ofițeri de investigații din cadrul subdiviziunilor specializate ale Poliției și lectori ai Catedrei activitate specială de investigații și securitate informatică a Academiei Ștefan cel Mare a MAI, au participat la un curs de instruire în domeniul investigații infracțiuni.

 

Scopul activității de instruire a constituit dezvoltarea competenţelor  teoretice şi practice ale  polițiștilor, necesare la organizarea și efectuarea eficientă a măsurilor speciale de investigații.

 

Astfel, ofițerii de investigație și-au aprofundat cunoștințele în domeniul procesului de dezvoltare continuă, abilităţilor de comunicare, planificare a măsurilor speciale de investigații și de demonstrare în practică a tacticii de organizare și efectuare a unei măsuri speciale de investigații.

 

Totodată, participanții și-au actualizat cunoștințele la compartimentul activității speciale de investigații, au studiat stilurile de învățare și au beneficiat de o introducere în știința și practica educației adulților.

 

Sesiuni de instruire în domeniul investigații infracțiuni vor continua.

 

 

7 august 2019