MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

 

Polițiștii din Ștefan Vodă au sală de sport renovată.

 La 27 februarie a avut loc evenimentul de inaugurare a sălii de sport din incinta Inspectoratului de poliție Ștefan Vodă.

 

La eveniment au participat ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, reprezentantul  adjunct al Agenției ONU pentru Refugiați în Republica Moldova (UNHCR), Bertrand Blanc, veterani ai poliției, precum și alți reprezentanți ai autorităților publice locale și instituțiilor de stat.

 

Mulțumim celor care și-au adus aportul semnificativ la amenajarea sălii de sport și nemijlocit, la asigurarea condițiilor prielnice destinate polițiștilor pentru a se menține într-o formă fizică  excelentă”, a declarat șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu.

 

Sala de sport a fost inaugurată în urma unui amplu proces de renovare și modernizare, cu suportul financiar al partenerilor de dezvoltare.

 

Totodată, în scopul promovării sportului și modului sănătos de viață, Inspectoratul de poliție Ștefan Vodă a organizat un turneu de volei în incinta sălii. 

 

La meci au participat mai multe echipe formate din angajați aflați în subordinea Ministerului afacerilor interne. 

 

Menționăm că, promovarea unui mod sănătos de viață și antrenarea rezistenței fizice este esențială pentru o bună desfășurare a activității polițienești și atingerea performanțelor în activitate.

 

28 februarie 2024