MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
A A A

Tentativă de jaf eșuată

Un tînăr de 18 ani, din  comuna  Purcari,  raionul  Ștefan Vodă, a intrat într-o locuință din localitate pentru a fura mai multe bunuri. Le-a pus într-un sac , dar ghinion, acțiunea hoțului a fost zădărnicită de stăpîni, totuși acesta a reușit să fugă.  La scurt timp, însă,  a fost reținut de polițiști. Acum el riscă pînă la 6 ani de închisoare.

 

La 20 februarie curent, la  ora  00.45, angajații Inspectoratului de poliție Ștefan Vodă au fost sesizați, precum că  o persoană necunoscută, mascată  a pătruns în domiciliul unei femei de 64 de ani, unde a încercat să sustragă bunuri materiale.

 

Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că,  hoțul a fost surprins de stăpînă. Speriat,  acesta  i-a aplicat trei lovituri cu un obiect în regiunea capului după care a fugit. În curte, polițiștii au depistat un sac plin cu bunuri.

 

Grație intervenției operative a polițiștilor, suspectul a fost reținut la autogara din or. Ștefan Vodă, în timp ce se deplasa spre Chișinău.  

 

Audiat de oamenii legii, tînărul a recunoscut fapta sîvîrșită. Acesta nu este la prima abatere de la legea, anterior a fost judecat pentru infracțiuni similare.

 

La 22 februarie, suspectul  a primit mandat de arest pentru 30 de zile.

 

În continuare se  întreprind acțiuni de urmărire penală pentru acumularea tuturor probelor în acest caz.  

 

 

23 februarie 2016

                                                      

Tentativa de jaf esuata