MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
A A A

Tîlhărie descoperită pe urme fierbinți

Doi tineri de 18 și 30 de ani, locuitori ai or. Cahul, au fost reținuți pentru 72 de ore, fiind suspectați în comiterea unei tîlhării.

 

Grație acțiunilor speciale de investigație, angajații IP Cahul în comun cu procuratura raionului Cahul, au reușit să-i rețină pe suspecți  la doar cîteva ore de la comiterea infracțiunii.   

 

La 18 februarie, curent în jurul orei 03:00 cei doi, aflîndu-se pe o stradă din or. Cahul,  i-au provocat leziuni corporale, cu un cuțit, unui localnic de 31 de ani.  Mai mult, aceștia l-au deposedat pe bărbat de automobilul de model ”Dacia Logan”, un telefon mobil, o audiomagnitolă, cauzîndu-i un prejudiciu material   în sumă totală de 65 000 lei.

 

Urmare a acțiunilor de investigație și a perchezițiilor efectuate  la domiciliul unui locuitor al or. Cahul, unde  se ascundeau  suspecții, polițiștii au depistat bunurile sustrase, iar autoturismul a fost găsit, la marginea or.Cahul.

 

În acest caz a fost inițiată o cauză penală  pentru tîlhărie. Dacă vinovăția bănuiților va fi dovedită, aceștia riscă  închisoare de la 8 la 10 ani.

 

 

19 februarie 2016

 

 

 

 

Tîlhărie descoperită pe urme fierbinți